Oldtimerverzekeringen vergelijken

oldtimerverzekeringen vergelijkenEen oldtimerverzekering is van nature reeds goedkoop. Dat komt hoofdzakelijk omdat er berperkende voorwaarden worden opgelegd op het gebruik van de auto. Door het risico op een ongeval te verkleinen kost dit soort verzekeringen heel wat minder aan de verzekeringsmaatschappij dan een normale verzekering. Toch zijn er nog merkbare verschillen in prijs tussen de maatschappijen. Daarom loont het de moeite om de verschillende aangeboden oldtimerverzekeringen te vergelijken.
De zoektocht loopt snel en gemakkelijk via het internet. Al moet hier toch worden gewezen op de voor- en nadelen van de verschillende soorten sites waar men informatie kan vergelijken.

Zelf naar informatie zoeken op de sites van verzekeringsmaatschappijen kan tijdrovend zijn, zodat men al snel naar vergelijkingssites uitwijkt. Deze sites bieden het voordeel van een overzicht tussen de verschillende aanbieders, maar het is niet zeker dat alle maatschappijen vertegenwoordigd zijn. Bovendien is de nauwkeurigheid van de vergelijkingen niet altijd optimaal. Allerlei gegevens, factoren en opties worden op één hoop gegooid, zodat het resultaat verwarrend kan zijn en het vergelijken niet meer zo eenvoudig is. Maar deze sites kunnen wel helpen om zich een idee vormen van een top drie van de meest voordelige maatschappijen. Aan de hand van deze selectie kan men dan een offerte vragen bij de maatschappijen die het best scoren.

Eén antwoord op “Oldtimerverzekeringen vergelijken”

  1. wat zou oldtimer verzekering van mercedes 300 diesel (automaat) van 1986 (ik dacht 109 pk) kosten op jaarbasis.
    ik zit in bm -02..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *